Προσφορά!

Σειρά spa σοκολατοθεραπεία

CH5

Καθαρισμός, Απολέπιση, Θρέψη, Ενυδάτωση

Περισσότερες λεπτομέρειες

26,25€

35,00€

-25%

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Πληροφορίες

Το πρώτο στάδιο της περιποίησης του δέρματος είναι ο καθαρισμός προκειμένου να απομακρυνθούν οι ρύποι και η λιπαρότητα και να ανοίξουν οι πόροι του για να δεχθεί τα πολύτιμα συστατικά των άλλων προϊόντων.

Το προϊόν της σειράς είναι ένα φυσικό σαπούνι εμπλουτισμένο με το βασικό συστατικό της σοκολάτας, το βούτυρο κακάο. Το σαπούνι περιέχει συστατικά φυσικής προέλευσης, όπως γλυκερίνη και λάδι καρύδας, και καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα χωρίς να την αφυδατώνει.

 

Δεύτερο και πολύ σημαντικό στάδιο της περιποίησης του δέρματος είναι η απολέπιση.

Η μαύρη ζάχαρη και οι κόκκοι καφέ απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα και προτρέπουν το σώμα μας να παράγει νέα και έτσι διασφαλίζεται η απαλότητα της επιδερμίδας. Ταυτόχρονα διεγείρεται η κυκλοφορία του αίματος και αυξάνεται η ικανότητα του σώματος να απορροφήσει τα αντιοξειδωτικά και θρεπτικά συστατικά που περιέχουν τα προϊόντα της σειράς. Το βούτυρο αβοκάντο είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, DE που θρέφουν την επιδερμίδα.

 

Το τρίτο στάδιο περιποίησης του δέρματος αφορά στη θρέψη, μέσω της οποίας εφοδιάζονται τα δερματικά κύτταρα με πλούσια ενυδατικά συστατικά και πολύτιμα λιπίδια τα οποία προέρχονται από το βούτυρο κακάο και αναπληρώνουν τον δερματικό φραγμό για να μην έχουμε απώλεια υγρασίας από την επιδερμίδα και αφυδάτωση. Ταυτόχρονα, η κόκκινη άργιλος, που περιέχει πολύτιμα μεταλλικά στοιχεία όπως το πυρίτιο, έχει την προσροφητική ικανότητα να τραβάει τις τοξίνες από τον οργανισμό.

 

Το τέταρτο στάδιο περιποίησης του δέρματος είναι η ενυδάτωση, μέσω της οποίας τα δερματικά κύτταρα εφοδιάζονται με πλούσια ενυδατικά συστατικά και πολύτιμα λιπίδια τα οποία αναπληρώνουν τον δερματικό φραγμό και έτσι δεν επιτρέπουν την απώλεια υγρασίας από την επιδερμίδα και αφυδάτωση.

Το body butter με σοκολάτα είναι ένα προϊόν για την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας για να παραμείνει αυτή ενυδατωμένη καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας. Παρέχει τα απαραίτητα και πολύτιμα συστατικά που έχει ανάγκη η επιδερμίδα σε καθημερινή βάση. Έχει ένα ελαφρύ, πολύ τονωτικό και γλυκό άρωμα σοκολάτας με νότες πραλίνας.

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: