Μάσκα με λίπος στρουθοκαμήλου & κολλαγόνο

20,00€

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Δεδομένα

Βάρος 40 g
Συστατικά Λίπος στρουθοκαμήλου, ρυζέλαιο, τζελ αλόης, εκχύλισμα σπόρων ροδιού, φυτικό κολλαγόνο, βρώμη, βιταμίνη Ε.

Πληροφορίες

Αντιγηραντική μάσκα για ηλικίες 30+ που αποτελεί ένα ελιξίριο για την επιδερμίδα και την ανανέωσή της. Τα συστατικά που περιέχει και η δράση τους:

-       Λίπος στρουθοκαμήλου. Πλούσια πηγή των απαραίτητων λιπαρών οξέων ω-3 και ω-9 και άλλων συστατικών, τα οποία ενυδατώνουν, θρέφουν, καταπραΰνουν και προστατεύουν το δέρμα. Έχουν αντιοξειδωτική δράση και συμμετέχουν σε πολλές βιοχημικές πορείες.

Αναπληρώνει τον δερματικό φραγμό και τον γεμίζει με λιπίδια και αντιοξειδωτικές ενώσεις, με αποτέλεσμα να λειαίνει τις ρυτίδες.

-       Εκχύλισμα βρώμης με ρυζέλαιο. Το ελαιώδες εκχύλισμα περιέχει ενώσεις όπως βιταμίνη Ε, γάμα-ορυζανόλη (10 φορές πιο αντιοξειδωτική από τη βιταμίνη Ε), φυτοστερόλες και φερουλικό οξύ, που αποτελούν έναν ιδανικό συνδυασμό αντιγήρανσης. Το ρυζέλαιο προστατεύει το δέρμα από τις εξωτερικές επιθέσεις και την ηλιακή ακτινοβολία αφού περιέχει φυσικά αντηλιακά φίλτρα. Οι λιποδιαλυτές ενώσεις της βρώμης μαλακώνουν το τραχύ δέρμα και καταπραΰνουν τις κοκκινίλες και τις φλεγμονές.

-       Εκχύλισμα από σπόρους ροδιού. Πλούσιο σε punicic acid, μία ιδιαίτερα αντιοξειδωτική ένωση που βρίσκεται στα ρόδια και έχει ισχυρότερη δράση και από την βιταμίνη C.

-       Φυτικό κολλαγόνο. Αποτελεί το μόριο της νεότητας. Η αποδόμηση του συντελεί στην εμφάνιση ρυτίδων. Η καινοτομία του προϊόντος είναι ο συνδυασμός όλων των παραπάνω συστατικών, που βοηθούν το κολλαγόνο να εισχωρήσει στο χόριο του δέρματος και να διατηρηθεί. Το λίπος στρουθοκαμήλου έχει την ικανότητα της διαδερματικής μεταφοράς γιατί είναι απόλυτα συμβατό με την επιδερμίδα και έτσι μπορεί να μεταφέρει το μόριο του κολλαγόνου στο χόριο, ενώ ταυτόχρονα τα αντιοξειδωτικά στοιχεία, όπως το punicicacid, ενισχύουν τον μηχανισμό της δράσης του και τη σύνθεση νέου κολλαγόνου.

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: