Τύπος δέρματος  Υπάρχουν 11 Προϊόντα.

Υποκατηγορίες

 • Κανονικό

  Με τον όρο φυσιολογικό ή κανονικό δέρμα (normal skin) εννοούμε το υγιές δέρμα, που χαρακτηρίζεται από την έλλειψη ξηρότητας ή λιπαρότητας, τη σωστή δομή των αγγείων στο κυρίως δέρμα, το ικανοποιητικό πάχος, τη σωστή περιεκτικότητα σε νερό και το φυσιολογικό Ph.
  Το κανονικό δέρμα είναι απαλό, ομοιόμορφο και χωρίς εμφανείς ατέλειες.

  Δείχνει ενυδατωμένο, χωρίς σημάδια ξηρότητας ή λιπαρότητας.

  Είναι το περισσότερο ανεκτικό δέρμα, τόσο στις υψηλές όσο και στις χαμηλές θερμοκρασίες

 • Μικτό

  Το μικτό δέρμα, γνωστό και ως κανονικό δέρμα, είναι ο πιο κοινός τύπος δέρματος. Συνήθως εμφανίζει αυξημένη λιπαρότητα στην περιοχή της Τ ζώνης και ενδεχομένως ήπια ξηρότητα στην περιμετρική περιοχή του προσώπου. Τα χαρακτηριστικά του είναι η λιπαρότητα στην περιοχή της Τ ζώνης, οι φραγμένοι πόροι, οι περιστασιακές εξάρσεις ακμής καθώς και η πρόωρη γήρανση.

 • Ξηρό

  Είναι ο πιο εύθραυστος τύπος δέρματος. Η έλλειψη λίπους και δομικών λιπιδίων επιτρέπει στην υγρασία να διαφεύγει στο περιβάλλον. Η ξηρότητα καθιστά το δέρμα ευάλωτο στους ερεθισμούς και τις φλεγμονές διότι η λειτουργία του ως φραγμός είναι μειωμένη. Οι λόγοι εμφάνισης του ξηρού δέρματος είναι η έλλειψη νερού στην κεράτινη στιβάδα, η μειωμένη έκκριση σμήγματος και το λεπτό υδρολιπιδικό φιλμ. Το δέρμα αυτό χαρακτηρίζεται από μία αίσθηση σφιξίματος και μειωμένης ελαστικότητας καθώς και από ξεφλούδισμα σε ορισμένες περιοχές του.

 • Λιπαρό

  Το λιπαρό δέρμα έχει συχνά μεγάλους πόρους. Η γενική εμφάνιση του δέρματος έχει μία έντονη γυαλάδα λόγω της πλεονάζουσας παραγωγής σμήγματος. Αυτός ο τύπος του δέρματος είναι ευνοϊκός για την ανάπτυξη ακμής. Μακροπρόθεσμα, υπάρχει μία πάχυνση της κεράτινης στιβάδας που κάνει το δέρμα τραχύ και ταυτόχρονα χαλαρό.

Βλέπετε 1 - 11 από 11 προϊοντα
Βλέπετε 1 - 11 από 11 προϊοντα