Τζελ με καφεΐνη & γκρέιπφρουτ

18,00€

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Δεδομένα

Βάρος 100 g

Πληροφορίες

Περιγραφή

Το τρίτο βήμα αποτελεί καθημερινή περιποίηση, πρωί και βράδυ.

Το προϊόν της σειράς είναι ένα τζελ σύσφιξης και απομάκρυνσης της κυτταρίτιδας. Περιέχει αδυνατιστικούς παράγοντες, όπως βρωμελίνη και καφεΐνη που δρουν λιποδιαλυτικά καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος γιατί περιέχει βιολογική ελαστίνη, συσφίγγει και επαναφέρει τα κατάλληλα επίπεδα υγρασίας. Το νερό, που περιέχει η φόρμουλα, προέρχεται από την εκχύλιση με ατμό της φλούδας του λεμονιού, όπου περιέχονται οι περισσότερες βιταμίνες και αντιοξειδωτικές ενώσεις που είναι απαραίτητες για την καταπολέμηση της φλεγμονής που προάγεται από τοξίνες και προκαλεί την κυτταρίτιδα. Με αιθέρια έλαια πιπεριού και γκρέιπφρουτ που δρουν λιποδιαλυτικά και τονωτικά για το κυκλοφορικό.

 

Για την πρόληψη και αντιμετώπιση της κυτταρίδας, ή οποία αποτελεί φλεγμονή για το σώμα, χρειάζεται, εκτός από την φροντίδα του δερμάτος, ταυτόχρονη φροντίδα του εσωτερικού δηλαδή τον εφοδιασμό του οργανισμού με τα απαραίτητα θρεπτικά και αντιοξειδωτικά στοιχεία.

Τα μούρα goji αποτελούν την ιδανική υπερτροφή για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΏ.

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: