Τρόποι Πληρωμής

Η averin.gr, θέλοντας να προσφέρει επιλογή στον πελάτη στο μέσο που θα χρησιμοποιήσει για την αγορά προϊόντων, υποστηρίζει τους ακόλουθους τέσσερις τρόπους πληρωμής:

• Πιστωτική/ Χρεωστική/Προπληρωμένη Κάρτα

• Πληρωμή web μέσω www.paypal.com (προσεχώς)

• Αντικαταβολή Μετρητών

• Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

1. Πιστωτική/Χρεωστική/Προπληρωμένη Κάρτα

Δεχόμαστε τους ακόλουθους τύπους πιστωτικών/χρεωστικών καρτών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αγορές μέσω Internet:

• Visa

• Visa Electron

• Maestro

Η πραγματοποίηση αγορών με χρήση προπληρωμένων καρτών ακολουθεί την ίδια διαδικασία εισαγωγής στοιχείων με των πιστωτικών/ χρεωστικών καρτών. Σημειώνεται ότι η averin.gr δεν συλλέγει, ούτε αποθηκεύει με οποιοδήποτε τρόπο τα στοιχεία της κάρτας σας.

Η Πιστωτική/Χρεωστική/Προπληρωμένη κάρτα του πελάτη χρεώνεται μόνο για τη συγκεκριμένη συναλλαγή εξόφλησης της αγοράς προϊόντων από την averin.gr. Σε περίπτωση που υπάρχει η παραμικρή υποψία απάτης ή δόλιας χρήσης της πιστωτικής κάρτας ή οποιασδήποτε άλλης δόλιας ενέργειας από μέρους σας, η averin.gr έχει το δικαίωμα να ακυρώσει τη συναλλαγή. H averin.gr έχει επίσης το δικαίωμα να ακυρώσει οποιαδήποτε παραγγελία στην οποία πιστεύει ότι χρησιμοποιήθηκε οποιαδήποτε δόλια ενέργεια ή ψευδή στοιχεία.

2. Πληρωμή web μέσω www.paypal.com

Με την ολοκλήρωση και επιβεβαίωση της παραγγελίας σας θα πρέπει να πατήσετε το κουμπί της πληρωμής μέσω Paypal για να οδηγηθείτε στο online ασφαλές σύστημα συναλλαγών της Paypal όπου μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα μέσω λογαριασμού σας Paypal. Η διαδικασία πληρωμής μέσω PayPal είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και συνήθως ολοκληρώνεται εντός λίγων λεπτών. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής κάρτας) δεν αποθηκεύεται στο averin.gr .

3. Αντικαταβολή (Μόνο Μετρητοίς)

Η πληρωμή των προϊόντων μπορεί να γίνει με μετρητά κατά την παραλαβή τους στον χώρο που έχετε δηλωθεί. Κατά την παραλαβή των προϊόντων θα σας ζητηθεί να υπογράψετε το δελτίο παραλαβής και να παραδώσετε στον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο του ταχυμεταφορέα το ποσό (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής και αντικαταβολής) σε μετρητά (επιταγές δεν γίνονται δεκτές). Σημειώνεται ότι οι ταχυμεταφορείς δεν είναι πάντα σε θέση να επιστρέψουν χρήματα, αν το ποσό που τους παραδοθεί υπερβαίνει το οφειλόμενο, οπότε συνιστούμε να έχετε το ακριβές ποσό κατά την παραλαβή της παραγγελίας.

4. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Η averin.gr σας δίνει την επιλογή να καταθέσετε το ποσό στην Τράπεζα Πειραιώς στα παρακάτω στοιχεία.

Κάτοχος: AVERIN - ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΥΜΠΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Αριθμός Λογ.: 6628-137557-666

IBAN: GR57 0171 6280 0066 2813 7557 666

Τράπεζα: Πειραιώς